KIRŞEHİR / BOZTEPE - Boztepe Ortaokulu

Ekm

Okulumuzda yürütülen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Doç. Dr. Mustafa SIRAKAYA’nın katılımıyla öğrencilerimize yönelik Artırılmış Gerçeklik Teknolojisi: Dünü, Bugünü, Yarını konulu söyleşi gerçekleştirilmiştir. Doç. Dr.  Mustafa SIRAKAYA’ya öğrencilerimize yaptığı bilgilendirmelerden ve proje yürütücüsü Gizem YAZGAN’a emeklerinden dolayı  teşekkür ederiz.

Ekm

13 ekim dünya afet risklerini azaltma gününde okulumuzda afet eğitim tatbikatı yapılarak öğrencilerimize farkındalık eğitimi verildi.

Ekm

Sayın Kaymakamımız Umut ÖZKIR okulumuzda öğrencilerimize ve kütüphanemize  kitap hediye etti.

Öğrencilerimizde Okul Müdürü Seval SERDAROĞLU 'na Okulumuz için kitap hediye ettiler.

Eyl

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ OKULUMUZA GELEN KIRŞEHİR GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI DERNEĞİ BAŞKANI BAHATTİN KAYA'NIN KATILIMIYLA KUTLANDI. ÖĞRENCİLERİMİZ GAZİLERİMİZE SORULARINI SORDULAR. GAZİLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN.⅗

Eyl

Haz

ÖĞRENCİLERİMİZ  KIRŞEHİR MÜZESİ VE AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİNİ ZİYARET ETTİ.

May

İŞ-KUR TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK MESLEKİ TANITIM VE YÖNLENDİRME ÇALIŞMASI YAPILDI

May